Капучино

Еспресо

Лате Макиато

Айс Кафе

Лате Арт

Капучино

Класическата италианска напитка с еспресо и пухкава шапка от мляко е един от най-вкусните и лесни за правене кафе специалитети.

1. Зареди цедката на твоята еспресо машина с любимото ти Jacobs мляно кафе и без да я препълваш, пусни едно късо или нормално еспресо.

2. Напълни малка каничка с 120 мл студено (около 5°), високомаслено мляко (за предпочитане над 3,5% масленост) и го разбий на пара като държиш дюзата близо до стената на каничката и не много дълбоко потопена в млякото. За около 30 секунди млякото ще е готово.

3. Леко завърти каничката, за да изравниш пяната и налей млякото бавно в чашата с еспресото. Така млякото ще се смеси с кафето, а апетитната пяна ще остане отгоре.

Плътно

Facebook www.jacobscoffee.bg